For børn

AFLYST: Den hemmelige film D

20.07.21
Det er aflyst, fordi salen i Smørum nu bruges som testcenter.

Den hemmelige film D er en eventyrlig komedie om den mest uharmoniske duo, man kan forestille sig.
Carl Fredricksen, en 78-årig ballonsælger, er i sit livs efterår og opfylder en livslang drøm om det store eventyr.
Carl binder tusinder af balloner fast til sit hus, og så stiger han ellers til vejrs og sætter kursen mod Sydamerikas eventyrlige vildmarker.
Først da det er alt for sent, opdager han, at han har en blind passager med på rejsen, den voldsomt belastende 8-årige "opdagelsesrejsende" Russell, der nok er den sidste, Carl ville have inviteret med på sin drømmerejse.

Varighed: 1 time og 33 min.
Filmen vises med dansk tale

Alle er velkomne, men filmen anbefales for de 7-13-årige.

Gratis billetter fra mandag den 7. juni kl 8.00 via egedalbibliotekerne.dk
Både børn og voksne skal have billet.

Arrangementet er en del af Sommergal med Egedal.

COVID-19:
Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinjer, derfor kan der forekomme justeringer. På dagen hjælper vi hinanden, så alle får en god oplevelse. For at få adgang til arrangementet skal alle over 16 år fremvise et gyldigt coronapas og ID.