Sådan betaler du gebyrer

Du kan betale gebyrer og erstatninger med Dankort eller MobilePay via vores hjemmeside

Du skal være tilmeldt bibliotekssystemet med en e-mail for at kunne betale!

Tilmeld e-mail: Tilføj e-mail under: "Min konto", "rediger brugerprofil", "e-mail". Skriv din e-mail og gem ændringen.

Sådan betaler du med Dankort:

1. Log ind med dit lånernummer/cpr-nummer og din pinkode.
  2. Vælg "Min konto" i øverste højre hjørne.
  3. Vælg "Mellemværender".
  4. Vælg de beløb, du vil betale, og klik på "Betal valgte beløb".
  5. Bekræft, at du vil fortsætte.
  6. Du bliver nu sendt videre til DIBS, hvor betalingen sker på en sikker side.
  7. Når betalingen er gennemført, kommer du automatisk tilbage til Egedalbibliotekernes hjemmeside.
  8. En kvittering bliver sendt til dig på mail - eller du kan udskrive en kvittering her fra siden.

Sådan betaler du med Mobilepay på hjemmesiden:

1. Log ind med dit lånernummer/cpr-nummer og din pinkode.
  2. Vælg "Min konto" i øverste højre hjørne.
  3. Vælg "Mellemværender".
  4. Vælg de beløb, du vil betale, og klik på "Betal valgte eller ”Betal alle".
  5. Bekræft, at du vil fortsætte.
  6. Du bliver nu sendt videre til DIBS, hvor betalingen sker på en sikker side.
  7. Her vælger du Betaling med MobilePay.
  8. indtast dit mobilnummer og godkend betalingen i MobilePay-appen.
  9. Når betalingen er gennemført, kommer du automatisk tilbage til Egedalbibliotekernes hjemmeside.
  10. En kvittering bliver sendt til dig på mail - eller du kan udskrive en kvittering her fra siden.

Sådan betaler du med Mobilepay på bibliotekets automater:

1. Klik på "Status" på skærmen og log dig ind på din lånerstatus.
  2. Klik på fanen "Gebyrer".
  3. Klik på "afslut uden kvittering", "afslut med kvittering" eller "kvittering på e-mail".
  4. Klik på "Vælg en betalingstjeneste" på automaten.
  5. Klik på "Betal" med Mobilepay.
  6. Åbn Mobilepay-appen på din telefon, klik på "betal" og klik på "Scan QR-kode" i appen.
  7. Hold din telefon over den hvide Mobilepay-boks, der sidder på automaten.
  8. Scan QR-koden med Mobilepay appen og betal beløbet i appen.
  9. Automaten viser nu, at din betaling er gennemført.