Sådan betaler du gebyrer

Du kan betale gebyrer og erstatninger ved personlig henvendelse på biblioteket eller via appen/på bibliotekets automater

Sådan betaler du med Dankort eller MobilePay

Ved personlig henvendelse på biblioteket.

Sådan betalter du med MobilePay i Appen

• Gå ind under "Mine materialer" og vælg "Mellemværender"
  • Tryk på knappen "Betal med MobilePay"
  • Du bliver nu sendt over i MobilePay-app'en
  • Login i MobilePay, og tjek at det er det korrekte beløb, som er sat til betaling.
  • Gennemfør betalingen ved at "swipe" i MobilePay
  • Du bliver nu sendt tilbage til Biblioteket-app'en, og får tilsendt en kvittering, hvis du har angivet en email i dine indstillinger.

Sådan betaler du med MobilePay på bibliotekets automater

Bemærk MobilePay skal være tilknyttet Dankort.

1. Klik på "Status" på skærmen og log dig ind på din lånerstatus.
  2. Klik på fanen "Gebyrer".
  3. Klik på "afslut uden kvittering", "afslut med kvittering" eller "kvittering på e-mail".
  4. Klik på "Vælg en betalingstjeneste" på automaten.
  5. Klik på "Betal" med MobilePay.
  6. Åbn MobilePay-appen på din telefon, klik på "betal" og klik på "Scan QR-kode" i appen.
  7. Hold din telefon over den hvide MobilePay-boks, der sidder på automaten.
  8. Scan QR-koden med MobilePay appen og betal beløbet i appen.
  9. Automaten viser nu, at din betaling er gennemført.