Forfatterforedrag med Katrine Marie Guldager

19.10.21
Om hendes nye roman "Det samme og noget helt andet"

Mød forfatteren Katrine Marie Guldager, der er aktuel med romanen, ”Det samme og noget helt andet”.

I romanen fortæller Guldager om tiden efter sin fars død, der udløser en række konflikter. En arvestrid, tavse magtkampe og usunde relationer ser dagens lys.

Vi hører også om hendes skriveproces og hvad der har inspireret hende til at skrive bogen.

Katrine Marie Guldager er mest kendt for sin Køge-krønike, som beskriver en dansk families historie over 50 år. Hendes seneste romaner ”En uskyldig familie” og ”Bjørnen”, er begge blevet bestsellere.

Foredraget varer ca. 2 timer inklusiv pause. Hvis corona-restriktionerne tillader det, vil der blive serveret en vand i pausen.

COVID-19:
Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinjer, derfor kan der forekomme justeringer. På dagen hjælper vi hinanden, så alle får en god oplevelse.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.