Krimiforedrag med Bo Tao Michaëlis

03.02.22
Mød krimieksperten i underholdende foredrag

Kan man godt lide krimier er Bo Tao Michaëlis ikke til at komme uden om, han er en af Danmarks absolutte eksperter.

Bo Tao har anmeldt krimier på Politiken siden 1990, været formand for Det Danske Kriminalakademi og desuden skrevet en lang række bøger om kriminallitteratur, bl.a. ”Verdens 25 bedste kriminalromaner”.

Det er med andre ord en kæmpe krimikapacitet vi har inviteret til at holde foredrag om den populære genre, så kom i godt selskab og oplev anmelderen og eksperten analysere, debattere og fortælle i et medrivende og underholdende foredrag.

COVID-19:
Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinjer, derfor kan der forekomme justeringer. På dagen hjælper vi hinanden, så alle får en god oplevelse.