PressReader

Adgang
Adgang hjemmefra
I PressReader kan du få adgang til mere end 4000 aviser fra 100 lande

Er du interesseret i nyheder fra hele verden, og vil du gerne holde dig opdateret? Så er PressReader det rigtige sted at starte.
Med PressReader kan du læse nyheder online fra mere end 120 lande på 60 sprog. 
Aviserne vises i oprindeligt udseende, så alle detaljer er bevaret. Der er op til 90 dages arkiv, og det er muligt at søge aviser efter land eller titel.
Du får det hele i én app.

PressReader er nyttig at kende i en lang række situationer:

  • Er du ivrig læser af aviser, og ønsker et bredt udsyn til hele verden og med et bredere perspektiv end de sociale medier og den danske presse udvælger? Med PressReader får du stillet din nysgerrighed på, hvordan verdenspolitik ses fra andre landes synsvinkler.
  • Er der konflikter under opsejling, som de danske medier ikke dækker endnu? 
  • Du er flyttet til Danmark for at arbejde, men vil gerne følge med i, hvad der sker i din lokale delstat Sachsen, hvor du er født og opvokset.
  • Du interesserer dig for sport og kan holde dig opdateret dagligt på resultater i sportssektionerne.
  •  Du er i gang med at lære et nyt sprog. I PressReader kan du træne i at læse tekster. Du kan også lytte til artiklerne og træne forståelsen.

Kom i gang med PressReader:

Alt hvad du behøver for at komme i gang med PressReader, er dit bibliotekslogin.
Har du endnu ikke et bibliotekslogin, kan du oprette dig her.

Med appen PressReader kan du læse aviserne på din smartphone eller tablet. Appen fås til Android og iOS (iPhone og iPad) samt Windows 8. Eller læs aviserne i en browser. Du kan også downloade aviserne til senere læsning, offline.