Sommersjov

Kom til sommersjov på biblioteket

Af Anonym (ikke efterprøvet)
22.06.17
Læs her hvilke aktiviteter vi tilbyder børn i løbet af sommerferien.

Vi tilbyder børn og deres familier en række forskellige aktiviteter i løbet af sommerferien. Her kan du læse, hvor du kan opleve de forskellige aktiviteter:

Cykelskattejagt i uge 26-31 på Stenløse, Smørum og Ølstykke Bibliotek

Kender I de små lokale historiske skatte fra fortiden? Pak madkurven, pump cyklerne og tag hele familien med på tur i det danske sommervejr. De lokale guides, som kan hentes på alle biblioteker, er lavet af Historiens Hus i Egedal. Rigtig god tur!

Sommerbogen fra 16. juni til 26. august

I vores læsekampagne er der mange fine præmier på højkant. Læs mere om vores læselystkampagne for skolebørn her.

Biblioteket i Stenløse Kulturhus

Uge 26: Vi sætter vores store fodboldspil frem. Her kan børn og voksne dyste om sejren i et spil for to personer.

Uge 27 og 28: Vi sætter vores spejlkabinet frem. Her kan børnene udfordre deres tegneevner, når de skal forsøge at tegne efter en tegning set gennem et spejl.

Uge 29 og 30: Vi sætter vores kæmpe fire-på-stribe spil frem. Spillet kan spilles af to spillere eller to hold, og brikkerne er ikke til at overse i denne kæmpeudgave af fire-på-stribe.

Uge 31: Vi sætter det traditionelle bobspil frem i biblioteket. Dyst mod familien eller vennerne i bob.

Smørum Bibliotek

Uge 26: Vi sætter vores kæmpe fire-på-stribe spil frem. Spillet kan spilles af to spillere eller to hold, og brikkerne er ikke til at overse i denne kæmpeudgave af fire-på-stribe.

Uge 27: Kom og leg jorden er giftig på vores nye moduler, som vi lægger frem i børnebiblioteket.

Uge 28: Vi sætter det traditionelle bobspil frem i biblioteket. Dyst mod familien eller vennerne i bob.

Uge 29: Perlehygge. Vi sætter perler og strygejern frem i den betjente åbningstid. Så lad kreativiteten få frit løb og tag hjem med en fin perleplade.

Uge 30: Vi sætter vores store fodboldspil frem. Her kan børn og voksne dyste om sejren i et spil for to personer.

Uge 31: Vi sætter vores spejlkabinet frem. Her kan børnene udfordre deres tegneevner, når de skal forsøge at tegne efter en tegning set gennem et spejl.

Ølstykke Bibliotek

Uge 26: Vi sætter det traditionelle bobspil frem i biblioteket. Dyst mod familien eller vennerne i bob.

Uge 27: Hele uge 27 står i Pokémons tegn, når vi gør klar til at lave forskellige Pokémon- perleplader hver dag mellem kl. 13 og 16. Vi vil desuden sætte lures på vores Pokéstops i samme tidsrum, så der bliver rig mulighed for at mødes med andre spillere og få fanget en masse Pokémons.

Uge 28: Vi sætter vores kæmpe fire-på-stribe spil frem. Spillet kan spilles af to spillere eller to hold, og brikkerne er ikke til at overse i denne kæmpeudgave af fire-på-stribe.

Uge 29: Vi sætter forskellige brætspil frem for hele familien.

Uge 30: Vi sætter vores spejlkabinet frem. Her kan børnene udfordre deres tegneevner, når de skal forsøge at tegne efter en tegning set gennem et spejl.

Uge 31: Vi sætter vores store fodboldspil frem. Her kan børn og voksne dyste om sejren i et spil for to personer.