Vær med til at starte en ny læsekreds på Ølstykke Bibliotek

29.08.18
Læs gode bøger sammen med andre

Er du vild med gode romaner, krimier og kærlighed, så er det måske noget for dig at være med til at starte en ny læsekreds på Ølstykke Bibliotek.
Vi kommer til at mødes ca. 1 formiddag om måneden, og et møde varer omkring 1½ time.
Vi vil i fællesskab vælge de bøger, vi skal læse, og biblioteket hjælper med at skaffe bøgerne hjem til os.

Læsekredsene er et privat initiativ hvor bibliotekets rolle er at stille lokaler og bøger til rådighed

Er du interesseret, så kontakt bibliotekar Ulla Stangerup på ulla.stangerup@egekom.dk.
Du må meget gerne skrive lidt om dig selv: hvad du kan lide at læse, hvornår det ville passe dig at mødes osv.

Når der er et par stykker, der har meldt sig, bliver der sendt en invitation ud til første møde.